מתכוני משפחת סיידוב
כופתאות תפוח אדמה ממולאות גבינת פטה, פילה אמנון בנוסח מרוקאי, טונה צרובה עם חציל קלוי וגספאצ'ו, קציצות בשר על בסיס לבבות ארטישוק, תבשיל עוף ובורגול, רוסט הודו בתנור על מצע כרוב אדום ופרפה אגוזי לוז. כל החומרים וכל הוראות ההכנה מהתכנית


מנה מעולה ברוטב עגבניות סמיך ועשיר. המתכון של אביבה פיבקו
המתכון המלא: כופתאות תפוח אדמה ממולאות גבינת פטה

על מצע של גרגירי חומוס. סמדי בומבה מגישה מנה פשוטה וטעימה להפליא המשלבת בין חמיצות, חריפות ומתיקות.
המתכון המלא: פילה אמנון בנוסח מרוקאי

מנה מרעננת וקלילה של אביב משה.
המתכון המלא: טונה צרובה עם חציל קלוי וגספאצ'ו

קציצות עסיסיות ממטבחו של איציק הראל
המתכון המלא: קציצות בשר על בסיס לבבות ארטישוק

השפים ארז קומורובסקי וישראל אהרוני מסדרים לכם את הסופ"ש עם תבשיל עוף עשיר ומתובל היטב
המתכון המלא: תבשיל עוף ובורגול

אינה קראבצקי מגישה מנה עסיסית, טעימה ומהירה
המתכון המלא: רוסט הודו בתנור על מצע כרוב אדום

מיכאל סיידוב מציג: מעדן נוטלה מושלם לקינוח
המתכון המלא: פרפה אגוזי לוז
>> עוד בערוץ האוכל