מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

אחרי 19 שנה: מסעדת מסה נסגרת

המסעדה הוותיקה שפועלת כבר 19 שנה ברחוב הארבעה בתל אביב תיסגר. בשנים האחרונות היו חילופי שפים ובעלים במסה - שהובלה תחילה על ידי השף אביב משה ולאחרונה תחת השף אסף שטרן. ההודעה על סגירתה המיידית הגיעה לעובדים בהפתעה הבוקר

ריטה גולדשטיין
אוכל טוב, mako
פורסם:
קינוח גלקסיה
קינוח גלקסיה|צילום: אפיק גבאי, יח"צ
הקישור הועתק

אחרי כמעט 20 שנה ואי אילו תהפוכות בשנים האחרונות, כשהסוערת ביותר הייתהחילופי בעלות ושפיםלפני שנתיים, מסעדת מסה הוותיקה ברחוב הארבעה בתל אביב נסגרת לאלתר. הצוותים במקום קיבלו את ההודעה הבהולה רק בתחילת היום (ראשון).

ביולי 2021, לאחר תקופת הקורונה ושנה אחרי שהמסעדה עמדה סגורה, היא נפתחה מחדש בהובלתו של אסף שטרן, שיצר בספטמבר אותה שנה תפריט חדש, בניסיון למצבה מחדש בחזית הענף בארץ. בחודשים האחרונים נקלע המקום לקשיים וכעת הוחלט די במפתיע על סגירתו מיידית.

מסעדת מסה אסף שטרן
אסף שטרן, פעל עד עתה במסעדה|צילום: אפיק גבאי, יח"צ
מסעדת מסה המחודשת אסף שטרן
מסעדת מסה המחודשת אסף שטרן|צילום: אפיק גבאי, יח"צ

לאורך השנים המסעדה הפכה לאחת המפורסמות - בארץ בכלל ובתל אביב בפרט, בזכות עיצוב מפואר לצד מנות מפונפנות כמו כבד אווז בשוקולד לבן, שהגיש השף אביב משה כאשר נפתחה בהובלתו ב-2004.

טרם נמסרה תגובה רשמית מטען מסה.

מצאתם טעות לשון?