מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

במטבח של מאיר אדוני

במסגרת קאזה סן פלגרינו, יוזמה קולינרית שהופכת את הבתים הפרטיים של השפים המובילים בארץ למסעדת שף פרטית לערב אחד, הגענו לבית של השף מאיר אדוני לאחת הארוחות הכי טובות שהיינו בה. ליווינו אותו בתהליך, והבנו ממנו איך זה מרגיש לפתוח את הבית לאנשים זרים ומה הוא מתכוון להגיש לאורחים

מתוך "חי בלילה"
mako
פורסם:
הקישור הועתק
מצאתם טעות לשון?