מי שגולש בבלוגי אוכל באנגלית, או באיזור האוכל של הרשת החברתית פינטרסט, לא היה יכול להתעלם בחודשים האחרונים מהתמונה של חטיפי היוגורט הקפואים, שנראה כי שיתפו אותה יותר מהמימ של "אירנים, אנחנו אוהבים אתכם". מדובר על נטיפי יוגורט מתוקים, אותם מזלפים בעזרת שקית סנדוויץ' אל תבנית ומקפיאים.

יש כמה יתרונות לחטיפים האלו: הם מהירים (לוקח כמה דקות לארגן אותם והם קופאים מהר), הם דלי שומן יחסית (תלוי באיזה יוגורט אתם משתמשים), ילדים מתים עליהם והכי חשוב - ממש ממש קל להכין אותם. הרעיון והתמונות לקוחים מתוך הבלוג One Good Thing.

המרכיבים:
גביע יוגורט בטעם שאתם אוהבים
שקית לסנדוויץ' נקייה
תבנית המתאימה למקפיא שלכם, מרופדת בנייר אפייה

נטיפי יוגורט 4 (צילום: onegoodthingbyjillee.com)
פינוק קפוא | צילום: onegoodthingbyjillee.com

אופן ההכנה:

נטיפי יוגורט (צילום: onegoodthingbyjillee.com)
מתחילים עם גביע יוגורט | צילום: onegoodthingbyjillee.com

1. מעבירים את תכולת גביע היוגורט לשקית סנדוויצ'ים נקייה. אפשר להשתמש גם בשק זילוף קטן למי שיש.

2. יוצרים חור קטן באחת מפינות השקית ומזלפים עיגולים על התבנית במרווחים קטנים. כדאי לרפד את התבנית בנייר אפייה בשביל שחרור מהיר של החטיפים.

נטיפי יוגורט 2 (צילום: onegoodthingbyjillee.com)
מעבירים לשקית קטנה | צילום: onegoodthingbyjillee.com

3. אחרי שכל התבנית התמלאה בעיגולי יוגורט, מעבירים אותה למקפיא לחצי שעה לפחות. מהירות ההקפאה תלוייה בחוזק המקפיא שלכם וכמה הוא עמוס. אחרי חצי שעה בודקים אם החטיפים קפאו. אם לא, משאירים לעוד 20 דקות עד חצי שעה.

4. מעבירים לקערית ואוכלים. את חטיפי היוגורט שנשארו אפשר להכניס לשקית עם סגירה רב פעמית ולשמור במקפיא עד שלושה חודשים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

שתפו את חטיפי היוגורט הקפואים עם החברים

>> בפעם הקודמת הכנו מניפת תפוח אדמה שוודית
>> ולפסח אתם מוכנים? כל העיקריות לפסח 2012