מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

ההייתן או חלמנו חלום? להיט הביצים החדש שמטריף את הרשת

זה נשמע כמו רעיון של מרי פופינס אבל זה אמיתי לגמרי: נכון, מדובר בסך הכל בחלבון מוקצף אפוי עם חלמון, אבל התוצאה מלאת קסם והומור, הסרטונים כבר כובשים את הרשת (ובצדק) ואנחנו רק מחכים להזדמנות המתאימה (נגיד, הערב?) להכין כאלה ביצים בדיוק

mako אוכל
פורסם:
ביצים על ענן
חלום. אין מילה אחרת|תמונת AVI: צילום מסך youtube, CME Network™
הקישור הועתק

אנחנו כל כך הולכים לנסות את זה בבית. זה הדבר הראשון שעבר לנו בראש כשראינו את הביצים המקסימות האלה שעשו לנו לחייך על הבוקר. ואם אנחנו חייכנו אז למה לא להעביר הלאה? אם שמעתם כברכל טיפ אפשרי להכנת ביציםוהכנתם אותןבדרכים הכי מפתות שיש- קבלו את הדבר הכי חמוד שאתם יכולים לעשות עם הביצים שלכם:

אז איך עושים ביצים על ענן:

1. מפרידים את הביצים.

2. מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף יציב. מוסיפים מה שאוהבים - אפשר להוסיף פרמז'ן, תבלינים ואפילו מעט עירית קצוצה. מקפלים בעדינות לתוך הקצף.

3. מסדרים את הקצף על תבנית עם נייר אפייה, בגבעות לפי מספר הביצים. יוצרים בכל גבעה שקע קטן ומניחים בו בזהירות את החלמון.

4. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למספר דקות, עד שהחלבון מזהיב מעט והחלמון מתקשה למידה הרצויה.

הכנתם? ספרו לנו בתגובות איך יצא. אנחנו מחכים.

מצאתם טעות לשון?