להיט ארוחות הבוקר החדש: טוסט-יוגורט
כבר סיכמנו שמתכוני טיקטוק הכי קורים, ואחרי שניסינו בעצמנו כמה ממתכוני הלהיט של טיקטוק ואפילו נהנינו, אימצנו בחום את הלהיט הוויראלי החדש: טוסט-יוגורט. קל, זריז, פשוט, יפהפה והכי חשוב - זה גם אשכרה טעים! תכירו את ארוחת הבוקר שעלולה להחליף את הפנקייקים של שבת בבוקר

תקראו לזה טריק של עצלנים או שתגידו שאנחנו קורבנות אופנה, אבל בשנייה שראינו את המתכון הוויראלי שרץ בטיקטוק בכל מיני גרסאות ובשלל תוספות - ידענו שמצאנו את הארוחה הבאה שלנו. טוסט-יוגורט. מה זה אומר? בגדול: שמכינים בלילה של יוגורט וביצה, מורחים על פרוסת לחם, מוסיפים פירות או שוקולד או כל תוספת אחרת שרוצים, אופים וזהו.
כיאה לכל מתכון ויראלי של ארוחת בוקר, מתקיים כאן שילוב של פחמימה, חלבון ופרי. במתכונת הנצפית ביותר שלו, את המתכון הוויראלי מכינים בסיר ייעודי לטיגון ללא שמן (air-fryer, אבל לחלוטין ניתן גם להשתמש בתנור האפייה הביתי הרגיל.
מתכון בסיסי לטוסט-יוגורט
חומרים:
2-3 כפות יוגרט (איזה שרוצים, עדיף יווני)
ביצה
2 פרוסות לחם
לתוספות מעל: תותים/אוכמניות/שוקולד צ'יפס
*אפשר להוסיף ליוגורט גם כפית דבש/מייפל/סילאן/תמצית וניל
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל 170-180 מעלות.
2. מערבבים בקערה יוגורט, ביצה ומייפל/דבש עד לקבלת בלילה אחידה.
3. מניחים שתי פרוסות לחם על גבי תבנית מרופדת נייר אפייה ויוצרים גומה שקועה בתוך כל פרוסה על ידי לחיצה ומעיכה של הלחם.
4. ממלאים כל גומה בבלילה ומעליה מניחים איזו תוספת שרוצים: פרוסות תותים/בננה/שוקולד צ'יפס.
5. אופים לעשר דקות או עד הזהבה, מוציאים מהתנור וזוללים. בתיאבון!