מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

הסוד הוא בכרובית: ככה עושים את זה במזנון

הכל במזנון עושה חשק לרקוד: המוזיקה, האנרגיה המטורפת וכמובן הכמות הלא מבוקרת של פחמימות העוטפות באהבה (אם יורשה לנו לאמץ קצת מסגנון הדיבור של השף איל שני) מגוון מילויים. רצינו לראות איך באמת נראים אחורי הקלעים של התעשייה שמבצעת ללא חת את מנת הכרובית המושלמת ביקום, אז ביקשנו מהם להראות לנו איך הם עושים את זה. התוצאה לפניכם

פורסם:
הקישור הועתק

מזנון, אבן גבירול 23, תל אביב
ראשון־שישי 12:00-02:00, שבת 18:00-02:00

מצאתם טעות לשון?