חלום שהתגשם: האנשים שזכו לפתוח באסטה בשוק
לא כל אחד ולא כל יום זוכים להגשים חלום, אבל עבור שלושה זוכים בפעילות דנונה זה קרה ובמסגרת פסטיבל מסעדות פתוחות הם זכו להכין את המנות המנצחות שלהם - צ'אטני פורי, רביולי חצילים וקרם יוגורט עם קראמבל ודובדבני אמרנה. ללקק את האצבעות
פסטיבל מסעדות פתוחות שנוצר מתוך רעיון לצאת ולבדוק מה מתרחש מאחורי הקלעים של עולם הקולינריה הלוהט והמסעיר של העיר תל אביב, אבל במהרה הגיע גם לירושלים, שם נכנס גם החיבור למגוון התרבותי שטמון בין חומות העיר.

השנה נערך הפסטיבל בעיר הבירה בשיתוף מוסדות תרבות ירושלמים, שפים, יצרני חומרי גלם, מסעדות מהשורה הראשונה וכן יוגורט דנונה של שטראוס, שהקימו באסטה מיוחדת לשלושה ימים.
בבאסטה של דנונה הוצעו למכירה מנות שהוכנו על ידי זוכי התחרות "באסטה ליום אחד" שנערכה ב- mako, במסגרתה התבקשו הגולשים לשתף תמונה ומתכון של מנת היוגורט המיוחדת שלהם. עלות המנה הייתה 10 שקל, וההכנסות נתרמו לארגון "לקט ישראל".
הזוכים שהציעו את המנות המיוחדות שלהן לקהל בשוק היו שחף בנדרקר שהגיש צ'אטני פורי (מאכל הודי), עומרי אילוז שהגיש רביולי חצילים במילוי גבינות ודבורה אוזנה שהגישה קרם יוגורט עם קראמבל וריבת דובדבני אמרנה. אם לא הספקתם לקפוץ ולטעום בעצמכם, נסו לפחות להנות מהתמונות המגרות.






אור אזולאי- צילום. אסי גורטנברג- בימוי וניהול קריאיטיב. ניר אלון- סאונד. גל אפיק- הפקה. עריכה- צופית אמירה.