מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

איך הופכים תפוח אדמה לצ'יפס פריך בשקית? צפו וראו איך עובדים מהמפעל

"בשקית התפוצ'יפס יש רק 3 מרכיבים, כף ורבע שמן, עשירית כפית מלח ותפוחי אדמה. החקלאים הם השותפים האמיתיים שלנו בייצור". צפו בסרטון המלא שמראה כיצד תוך 15 דק' תפוחי האדמה הטריים יוצאים כצ'יפס פריך וטעים

פורסם:
הקישור הועתק
מצאתם טעות לשון?