mako
פרסומת

ביג אין ג'אפאן: מתכון לתפוצ'יפס בציפוי שוקולד

ביפן צ'יפס בציפוי שוקולד זה חטיף אהוב ומוכר, אז חשבנו שהגיע הזמן לגרסה ים תיכונית של קסם המזרח. נסו אותו בעצמכם ותתכוננו ללקק את האצבעות

עז תלם
וכתבה פרסומית
makoבחסות תפוצ'יפס
פורסם:
תפוציפס בציפוי שוקולד
צילום: עז תלם
הקישור הועתק

פרווה | 15-20 דקות עבודה, 3 שעות זמן כולל

מצרכים (ל-2-3 מנות):

2-3 חבילות (50 גרם) תפוצ'יפס אקסטרא (מסולסל) או טבעי

100 גרם שוקולד מריר

1 כף שמן קוקוס נוזלי, שמן קנולה או שמן זית

מצרכים לתפוציפס בציפוי שוקולד
תפוצ'יפס בציפוי שוקולד: המצרכים | צילום: עז תלם

אופן ההכנה:

- שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה יחד עם השמן.

- שמים את הקערה במיקרוגל ומפעילים בפולסים (פעימות) של 15-20 שניות. בין כל הפעלה והפעלה מערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.

- נותנים לשוקולד להתקרר מעט (2-3 דקות).

- מניחים נייר אפייה על קרש חיתוך גדול.

- טובלים את התפוצ'יפסים בשוקולד אחד אחד, לציפוי של בערך חצי מהתפוצ'יפס, ומניחים על נייר האפייה.

- מעבירים את הקרש עם התפוצ'יפסים המצופים למקרר לשעתיים-שלוש או עד שציפוי השוקולד התקרר והתייצב.

- אוכלים מיד או שומרים במקרר בשקית ריצ'רץ' אטומה 4-5 ימים. מומלץ להגיש בחדר ממוזג.

למידע נוסף היכנסו לעמוד האינסטגרם של תפוצ'יפס