3 ארוחות צהריים קלות וטובות לתחילת השבוע
השבוע מתחיל באיחור של יום בזכות החג, ובשביל לחזור לשגרה בנעימים מכינים סלט קוסקוס מלא עם חזה עוף צלוי, מנת כרובית ונבטוטים מושלמת שנולדה מאלתור או סיר עוף וקישואים של יונית צוקרמן. 3 הצעות קלות, פשוטות וטעימות

סלט קוסקוס וחזה עוף
אם גם אתם כמונו, ובכל שנה חדשה מחליטים שהשנה נדאג לעצמנו יותר ונאכל בריא, זאת מנה מושלמת להתחלת שבוע ראשון של שנת תשפ"ד: הרבה ירקות ירוקים ופלפלים צבעוניים מוקפצים, חזה עוף צלוי וטעים והכל על קוסקוס מלא. מוכן בחצי שעה, טעים ומזין. כולם מרוויחים.

עוף וקישואים
הדרך המסורתית להגיש את המנה הזאת של יונית צוקרמן היא על מצע אורז צהוב (יש גם את המתכון בשבילו בפנים), ואם מכינים את הסיר לערב שבת אז יש גם כאלה שבכלל מעדיפים לאכול את המנה עם חלה. מותר לוותר עליהם אפילו ולאכול ככה, או עם כל תוספת אחרת שאוהבים: אורז לבן, פתיתים , בורגול וכו'. עוד הצעה לגיוון היא בכלל להכין קציצות עוף ולא נתחים. בכל מקרה, מדובר מנה שמתקתקים בעשר דקות, טעימה ועסיסית ואפילו מוכנה תוך שעה.

כרובית ונבטוטים
לא מעט מתכונים שמככבים אצלנו בפנתיאון המתכונים הביתיים הקבועים והאהובים הם כאלה שבכלל המצאנו בפרץ השראה ויצירתיות. זה בדיוק הסיפור של המנה הזאת - בצל, כרובית, נבטוטים וקצת תבלינים שמקפיצים יחד טוב טוב וזוללים בלי לחשוב פעמיים.