mako
פרסומת

3 ארוחות צהריים מהירות וקלות להכנה

אורז עם בשר טחון וירקות שהכנו כבר אלף פעם ולא נמאס, קציצות של עוף ובטטה שאפשר לבשל ברוטב ואפשר גם לזלול בפיתה כמו שהן, ופשטידת פסטה בגרסה יותר מזינה ופחות מושחתת, שמתאימה לנו לימים האלה בדיוק

מערכת mako אוכל
mako
פורסם:
אורז עם בשר טחון
אורז עם בשר טחון|צילום: אסף רונן
הקישור הועתק

אורז ובשר טחון

מהמתכונים שהולכים איתנו כבר שנים. לפעמים אנחנו מגוונים קצת בירקות או בתיבול, אבל בדרך כלל מכינים את המתכון כלשונו (מכל הניסיונות שלנו, זה באמת הכי טעים). ילדים אוהבים את זה, מבוגרים אוהבים את זה, יש בזה מהכל (חלבון, פחמימה, ירק) ובגדול זה אחד המתכונים היותר מוצלחים לכל עת שאנחנו מכירים.

קציצות עוף ובטטה
קציצות עוף ובטטה|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

קציצות עוף ובטטה

קציצות נהדרות שעובדות מצוין גם עם רוטב וגם בלי. אם אתם הולכים על הגרסה עם רוטב העגבניות (הצעה לרוטב בסוף המתכון) כדאי להגיש את הקציצות עם אורז לבן (או מלא!) נקי, בלי רוטב אפשר להגיש עםתפוחי אדמה בתנור,אורז עם ירקותאו אפילו בפיתה עם חסה, עגבנייה ומיונז. האמת, אנחנו חושבים שהפעם נלך על אופציית הפיתה.

פשטידת פסטה וטונה. ככה זה נראה מבפנים
פשטידת פסטה וטונה. ככה זה נראה מבפנים|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

פשטידת פסטה וטונה

בדרך כלל אנחנו טיפוסים של פשטידות פסטה וגבינות, וכמה שיותר מושחתות יותר טוב - אבל השילוב של גבינת קוטג' וטונה בשמחה הזאת דווקא בא לנו טוב, וללא ספק הופך את המנה לרגועה יותר, ולבטח לראויה יותר לאכילה לנו ולילדים.

פשטידת פסטה וטונה בתוך התבנית
פשטידת פסטה וטונה בתוך התבנית|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
מצאתם טעות לשון?