מוכנים מראש: 3 ארוחות צהריים לתחילת שבוע חדש
סיר של לייזה פאנלים עם אורז, גרגירי חומוס, גזרים ופרגיות; סיר עוף, אורז וירקות של יונית צוקרמן או סיר בשר טחון ופתיתים של רון יוחננוב. מה שלא תבחרו - לא תטעו עם נבחרת המתכונים המנצחים האלה

סיר אורז ופרגיות
לפעמים סיר אחד עם ארוחת צהריים חמה יכול להפוך יום מגעיל ויום קצת פחות מגעיל, ואם זה סיר של לייזה פאנלים אז בכלל. יש כאן את כל מה שצריך לארוחה מזינה וטובה ואפילו אפשר לוותר על סלט קטן ועדיין להיות שבעים ומסופקים.
עוף, אורז וירקות בסיר אחד
סיכמנו כבר שאין כמו ארוחה שמתבשלת כולה יחד בסיר וכוללת את השילוש הקדוש של חלבון-פחמימה-ירק וסוגרת לנו פינה. כמו הסיר של ליידה מלמעלה, כזה גם הסיר של יונית צוקרמן: סוגר פינה, אבל לא כדי לצאת ידי חובה (הרי בשביל זה אפשר תמיד לתקתק חביתה וסלט קטן עם שליכטת קוטג' או גבינה), אלא כדי לפנק את בני הבית עם עוף רך רך רך, מתובל ועסיסי. יונית משתמשת בגזרים, קישואים, כרובית ותפוחי אדמה - אפשר גם להשמיט אם לא אוהבים או להחליף בירקות אחרים.
פתיתים ובשר טחון בסיר אחד
ולמי שפחות בקטע של עוף היום, יש גם את האופציה של רון יוחננוב: חצי קילו בשר טחון, קצת רסק ותבלינים, בצל ושום קצוצים ושקית פתיתים. יופי של סיר בפחות משעה.