mako
פרסומת

תשכחו מסתם זיתים או פטריות: שילובי התוספות הכי טעימים על פיצה

אם אתם אוהבים פיצה כמונו, וגם סקרנים לנסות טעמים חדשים, תנו לנו לעזור לכם עם שילובי תוספות וטעמים שירגשו לכם את המוצרלה. מתוק, חריף, מעקצץ, מאוזן או בועט - כך תרימו את הפיצה שלכם למחוזות שהיא לא ידעה שאפשר להגיע אליהם

מערכת אוכל טוב
בשיתוף דומינו'ס
פורסם:
פיצה עם כל מיני תוספות
חברים יש רק באגד - ועל הפיצה | צילום: thinkstock, thinkstock
הקישור הועתק

אננס, פלפל ירוק ופלפל חלפיניו

אם היו מבקשים מאיתנו לחלק את החיים לשני טעמים הם ללא ספק היו מתוק ומר. טוב נו, אולי מתוק וחריף. או חריף ומר? כנראה ששני טעמים לא מספיקים לחיים, אז אין סיבה שיספיקו לנו על הפיצה. השילוב בין המתיקות של האננס, המרירות של הפלפל והחריפות-חמיצות של החלפיניו יוצרים את אחת הפיצות האהובות עלינו.

>> רוצים אולי לזכות בפיצה מתנה לשנה, או בפרסים שווים וטעימים אחרים? השתתפו בסקר חוקי הפיצה הגדול

חצילים, שום ופפרוני

מיליוני רומנים לא טועים, חצילים ושום הם מסוג השילובים שנבראו בגן עדן. תהיו אמיצים וקחו את הפיצה הזאת אל הקצה עם הספייסיות של הפפרוני. רק קחו בחשבון שזה לא שילוב שמתאים לכל סיטואציה. למשל, לא היינו בוחרים בה לדייט ביתי ראשון, לארוחת צהריים במשרד או לכל התרועעות בחברת אנשים.

אננס
האמת, אננס תמיד בא טוב | צילום: Fir0002/Flagstaffotos, Wiki

פלפל קלוי, בולגרית, טונה וזיתים שחורים

אחד הסודות ליצירת שילובי פיצה מוצלחים טמון, לא תאמינו, בסלט האהוב עליכם. הכוונה היא לא לקחת פיצה ולזרוק עליה סלט ערבי קצוץ דק, אלא לקחת סלט שאתם אוהבים ולעשות לו טוויסט. השילוב הזה הוא הטוויסט שלנו לסלט יווני על פיצה. ותאמינו לנו שזה עובד.

אננס, גבינת עזים ובצל

נכון שתמיד אמרו לכם שניגודים משלימים? כטיפ לחיים קחו את זה בעירבון מוגבל, אבל באוכל זה כמעט תמיד עובד. כשהמתיקות והמרקם הקשה של האננס מתנגשים עם הרכות והמליחות של גבינת העזים קורה הדבר שממנו נוצרים חלומות. או חדי קרן. והבצל? הוא פשוט שם. בצל תמיד בא טוב על פיצה.

פרסומת

פלפל חריף
עוד משהו שישדרג כל מנה | צילום: istockphoto, istockphoto

בשר בקר וריקוטה

זוכרים את הטיפ של הסלט? אם הגעתם עד לכאן אז בהחלט מגיע לכם לקבל גם הטיפ השני הכי חשוב לפיצה. שילובי הפסטה האהובים עליכם יעבדו כמעט תמיד גם על פיצה. אחת הפסטות האהובות עלינו היא בולונז עם ריקוטה. כבר יש במשולש הפיצה בצק, רוטב עגבניות וגבינת מוצרלה. זרקו על זה קצת בשר טחון וריקוטה ותצא לכם מאמה-מיה של פיצה.

חזה בקר, פסטרמה וזיתי קלמטה

מכירים את זה שבא לכם נורא פיצה לארוחת צהריים אבל אתם יודעים שלא משנה כמה משולשים תבלסו, שעתיים לאחר מכן הבטן שלכם תדרוש אוכל? אז פיצה עם בשר. וכמה שיותר בשר. למרות שהשילוב בין שני הנקניקים והגבינה הוא נהדר, יש משהו במפגש ביניהם שיוצר דומיננטיות עזה של שני הטעמים וזיתי הקלמטה כאן כדי לשבור אותה.

פרסומת

פסטרמה
כן, חזה בקר, פסטרמה וקלמטה | צילום: istockphoto, istockphoto

אנשובי, פלפל חלפיניו ושעועית ירוקה טרייה

שמענו שיש בעולם אנשים שלא אוהבים אנשובי. אנחנו לא מבינים מי אתם ולמה יצאתם ככה, אבל החדשות הטובות הן שעוד יש לכם סיכוי לשנות את זה. שוב, הסוד הוא לשבור טעמים חזקים באמצעות שילוב של טעמים עדינים. אנשובי כבוש ומלוח פוגש שעועית טרייה וטעם חדש בא לעולם. קחו את השילוב המוצלח הזה ותחדדו אותו עם חריפות מרירה של חלפיניו. כאן ייגמרו הצרות שלכם.

זיתים ירוקים ופטריות טריות

האוכלוסייה הישראלית נחלקת לשני סוגים של אנשים: אלה שבצד של ירדנה ארזי ואלה שבצד של עפרה חזה. אה רגע, זה היה באייטיז. אז שני סוגים אחרים של אנשים: אלה שאוהבים פיצה עם זיתים ואלה שאוהבים פיצה עם פטריות. אז תהיו מקוריים ועזבו אתכם מהמחנאות הפלגנית הזאת - פיצה עם פטריות וזיתים ירוקים זה שילוב מנצח, ושאף אחד לא יגיד לכם אחרת.