mako
פרסומת

כללי הברזל למוקפץ ביתי מנצח

אין לכם ווק? מעולה! בזכות עז תלם למדנו שבמטבח הביתי בכלל עדיף להכין מוקפץ במחבת רחבה רגילה. ומה עם העוף? מתי הכי נכון להוסיף את העוף? אל תדאגו, מפה אתם הולכים לצאת עם כל התשובות

מערכת אוכל טוב
mako
פורסם:
נודלס עם שום, ג'ינג'ר וירקות - ההקפצה
נודלס עם שום, ג'ינג'ר וירקות - ההקפצה | צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
הקישור הועתק

1. אין שום סיכוי שלהבת המטבח הביתי שלכם יכולה להגיע לגבהים שהעבודה עם ווק מצריכה. לכן עדיף להסתפק במחבת עם שטח פנים רחב.

2. הכי חשוב - חממו את המחבת היטב לפני שאתם מתחילים. עשר דקות או רבע שעה יעשו את העבודה.

3. החום הוא האלמנט החשוב ביותר בהכנת מוקפץ. פישלתם איתו - יצאו לכם סמרטוטים. לכן חשוב לעבוד עם הירקות במנות קטנות ולא להעמיס את המחבת.

4. לא משנה באילו ירקות אתם משתמשים, חשוב לחתוך את כולם בערך באותו הגודל. ככה זה גם יהיה נוח יותר בביס וגם הבישול שלהם יהיה אחיד.

5. עבדו מהקשה אל הרך - התחילו עם הירקות הקשים יותר, ואחריהם הוסיפו את אלה שדורשים פחות בישול.

6. את החלבונים למוקפץ עדיף להכין בנפרד ולהוסיף רק ברגע האחרון, כדי שלא יתייבשו.

בתיאבון!