mako
פרסומת

זה לא סתם שכולם כל כך אוהבים בריוש

את המעמד שלו כאחד מפלאי הבולנז'רי הצרפתי הרוויח הבריוש בזכות ולא בחסד, אבל הגילוי שאפשר להכין בריוש עם הרבה פחות חמאה, שנשאר עשיר ואפילו מוצלח מהמקור - הוא שריגש אותנו ממש. פה גדול

mako אוכל
פורסם:
הקישור הועתק

זה כבר כמה שנים שהפטיסרי הצרפתי שולט בקונדיטוריות בארץ ביד רמה. לאורך כל הזמן הזה הכוכבים הבולטים ביותר שלו היו ונשארו קרואסונים ממינים שונים - אבל בשנים האחרונות אנחנו רואים את הבריוש (ובייחוד חלות הבריוש, לחמניות הבריוש וכמובן הבריוש האישי עם או בלי תוספות) מככב יותר ויותר, הן בקונדיטוריות והן במסעדות.

אז השבוע הקדשנו את הפודקאסט שלנו לאותו מאפה אוורירי וחמאתי, אהובנו הבריוש - ואירחנו באולפן את השף גיא גמזו, שלחמניות הבריוש המפורסמות שלו מככבות ברשת נונונו (NUNUNU). גמזו הכניס אותנו לרזי הבריושים שלו, והכי חשוב - סיפר לנו על הדרך שלו להקליל את הלחמניות עתירות החמאה, אבל בלי לוותר על הטעם.

בפרק המלא של הפודקאסט תמצאו גם את רשימת הבריושים הכי טובים בארץ. נרמוז לכם רק שיש כמה וכמה כאלה, ולא כולם בתל אביב. יש למה לחכות.

ואם אנחנו כבר פה - גם אחד לחלת בריוש מדהימה

בתיאבון!