mako
פרסומת

ה"נוטלה הטבעוני" שחיכינו לו כל הזמן הזה

חיכינו לא מעט שיגיע ממרח אגוזים מספיק טוב, כזה שיוכל לתת פייט אמיתי לנוטלה, והנה הוא הגיע: ממרח ויגו. יש שאומרים שהוא אפילו טעים יותר, אבל כמובן שישנו קאץ' קטן

mako אוכל
פורסם:
ממרח ויגו
ממרח ויגו | צילום: הדס ניצן, יחסי ציבור
הקישור הועתק

את שוקולד VEGO אנחנו מכירים כבר תקופה לא קצרה, וללא ספק מדובר באחד השוקולדים הטבעונים המוצלחים שטעמנו בארץ ובעולם, ללא טעמי לוואי ובמרקם שלא נופל מזה של שוקולד חלב. ואם זה לא מספיק, הוא גם בעל טעם אגוזי מודגש וטוב, בניגוד לשוקולד המריר, שהפך לסגירת הפינה המתוקה עבור לא מעט טבעונים ואנשים שאינם אוכלים לקטוז.

לשמחתנו הגדולה, החודש השיקה חברת וגה (VEGA) מוצר נוסף באותה סדרה: ממרח אגוזי לוז וקקאו קראנץ'. הממרח מגיע בצנצנת זכוכית במשקל 200 גרם ותג מחיר לא זול (25.90 שקלים), אבל הוא שווה את ההשקעה: הוא מיוצר מחומרים אורגניים, אינו מכיל שומן טראנס ושאר משמרים מהונדסים גנטית, והוא טעים בטירוף.

אכלנו אותו על לחם, טבלנו בו במבה (מומלץ בחום), נשנשנו אותו בכפית – איך שלא ניסינו אותו – הוא היה טעים ממש. המרקם עשיר וקראנצ'י, שבהתחלה חששנו מזה קצת, אבל חתיכות האגוז התגלו כיציאה כיפית ביותר. הממרח עצמו נטול שומניות מיותרת והטעם האגוזי טבעי, בניגוד לממרחים אחרים שניסינו, והיה להם טעם לוואי וריח מאוד לא מגרה.

פרסומת

מלבד מריחה על לחמניות ופרוסות לחם, ניתן לשלב את ממרח ויגו במליות לפנקייקים, קרפים, עוגות ועוגיות. אם אתם שואלים אותנו - מדובר בשחקן מוביל חדש בשוק.

ממרח ויגו על פרוסת לחם
ממרח ויגו על פרוסת לחם | צילום: שרון הראלי , mako אוכל