mako
פרסומת

טעמנו את החטיף החדש והיקר מבית קינדר

או שהיעדר חטיפי עד חצות שיבש את דעתנו או שאהבתנו לקינדר לא יודעת גבולות - אבל קנינו ביסקוויטים עם שוקולד בכמעט ארבעים שקלים. האם היה שווה את זה?

ניצן לנגר
אוכל טוב, mako
פורסם:
קינדר דואו
קינדר דואו | צילום: ניצן לנגר, אוכל טוב, mako
הקישור הועתק

הפעם האחרונה שכתבנו על חטיפי קינדר הייתה לפני שנה, עם נחיתת שני חטיפי קינדר שנויים במחלוקת - פינגי ומילק-סלייס. מאז ניתן למצוא את אותם חטיפים במדפי המקררים של הסופרים הגדולים, המכולות השכונתיות ובחלק מהקיוסקים.

את החטיף החדש מבית קינדר שטעמנו, Kinder DUO, כבר קצת יותר מסובך להשיג; מדובר במוצר שדי מעט חנויות ממתקים מייבאות, מה שגם אולי מסביר את מחירו היקר. אנחנו רכשנו אותו במעדנייה בדרום תל אביב במחיר מופקע של 36.90 שקלים, ומאז כבר מצאנו אותו במספר חנויות ורשתות גם במחיר "מתון" יותר של 30 שקלים בלבד.

קופסת קינדר דואו
קופסת קינדר דואו | צילום: ניצן לנגר, אוכל טוב, mako
יותר כיפי אחרי בילוי במקרר
יותר כיפי אחרי בילוי במקרר | צילום: ניצן לנגר, אוכל טוב, mako
12 ביסקוויטים בסך הכל
12 ביסקוויטים בסך הכל | צילום: ניצן לנגר, אוכל טוב, mako

אז במה מדובר בכלל? כל חבילת קינדר דואו כוללת 12 ביסקוויטים בציפוי 2 קוביות שוקולד: שוקולד חלב ושוקולד לבן. אם נשווה אותו לעד חצות - הביסקוויט קטן יותר מהביסקוויט הסטנדרטי, והציפוי בעובי רגיל. והכי חשוב - איך הטעם? מי שאוהב את מגוון מוצרי קינדר כנראה יאהב גם את המוצר הזה: שוקולד מתוק, חלבי, קרמי, על גבי ביסקוויט פריך. בעינינו מדובר באחד השילובים המוצלחים שיש, והביסקוויט של קינדר אינו מאכזב במרקם - הוא נסדק בקלות, מתפורר כמו עוגיית חמאה טובה ויחד עם השוקולד הילדותי - קשה לעמוד בפני חטיף כזה.

פרסומת
ביסקוויט ושוקולד - יש שילוב טוב יותר?
ביסקוויט ושוקולד - יש שילוב טוב יותר? | צילום: ניצן לנגר, אוכל טוב, mako

הבעיה היחידה, והמשמעותית היא המחיר של התענוג הזה - מינימום 30 שקלים עבור חפיסה של 12 ביסקוויטים. המחיר לא מצדיק בשום אופן את הרכישה. יכול להיות שחסרונה של סדרת עד חצות על מדפי החנויות והסופרים הותירה ואקום משמעותי מדי בעולם ממתקי השוקולד והיבואנים מנצלים את החולשה של הצרכנים. הנה, גם אנחנו הרי נפלנו בפח המתוק הזה, אבל האם נקנה חפיסה נוספת? התשובה היא חד משמעית לא.