mako
פרסומת

טעמנו את העוגיות הרכות החדשות מבית 37 אחוז

חברת מרבה, שאת עוגיות השוקולד צ'יפס שלה אנחנו אוהבים עוד מילדות, יצאה בליין של עוגיות רכות, בטעמים חדשים וישנים. אז מה השינוי (המשמעותי!) הזה עשה לעוגייה הישנה והטובה? והאם אנחנו מתכוונים להעביר למוצר החדש את נאמנותנו?

ריטה גולדשטיין
פורסם:
מרבה במקם רך
מרבה במקם רך | צילום: יחסי ציבור, יח"צ
הקישור הועתק

עוגיות 37 אחוז היו בנות בית אצלנו מאז הילדות. לכן, כנראה, מראה הלוגו הכחול של חברת מרבה תמיד נראה לנו אטרקטיבי. בימים אלה מושקת תחת המותג סדרת עוגיות שוקולד צ'יפס חדשות, הפעם במרקם רך במיוחד - האם הן יהיו אלה שיטרפו את הקלפים ואת כוס התה של החורף הנוכחי עם טוויסט חדש? ברור שבדקנו.

הטעמים החדשים כוללים עוגיות שוקולד צ'יפס שוקולדיות עם שבבי שוקולד לבן וחלב; שוקולד צ'יפס פירות יער ושוקולד לבן; והטעם שהרים הכי הרבה גבות בחדר - שוקולד צ'יפס לימון (שהוא גם טעם חדש לגמרי, שלא קיים במרקם רגיל אלא רק בגרסה הזאת).

בגדול, חובבי עוגיות השוקולד צ'יפס נחלקים לכאלה שאוהבים אותן דקות ופריכות וכאלה שמעדיפים את המרקם הצ'ואי המתמסר. אנחנו אוהבים את שניהם, ומשהו בתיאור של עוגייה רכה לגמרי מדבר אלינו ומנחם עוד לפני שאפילו טעמנו.

את הטעימה התחלנו עם הטעם הכי משונה בחבורה - הלימון. אנחנו מאוד אוהבים לימון, בטח ובטח בקינוחים, אבל לצערנו הבום של ניחוח הלימון שיצא מהאריזה עם פתיחתה זרק אותנו היישר לעולמות חומרי הניקוי. בעוגיות של מרבה משתמשים בשמן לימון, משמע הניחוח מאוד עז ומרוכז, והשילוב עם המון שוקולד לבן היה מתוק בטירוף, חמצמץ מעט, עם נגיעת מרירות, ובעיקר הטריף את המוח ולא בקטע טוב. פשוט יותר מדי מהכל. כן, גם אם אתם ממש אוהבים לימון. לא הכל יכול לבוא טוב בעוגיית שוקולד צ'יפס, ויש תחושה שעל הארומה החזקה של הלימון ניסו לפצות כאן במתיקות מוגזמת. התוצאה אלימה במיוחד.

טעם פירות היער היה טוב בהרבה, וגם הרכות של העוגייה החמיאה לו. העוגיות ניחנו בשפע נהדר של פירות יער - בכל ביס פגשנו חמוציות שלמות מיובשות ואוכמניות, ואין על רוחב לב כשזה נוגע לאוכל. גם המתיקות הייתה מתונה יותר בעוגייה הזאת, והשילוב בין שוקולד לבן לחמיצות נעימה של פרי יער התגלה שוב כמעולה. בקיצור, אחלה אופציה לכוס תה או קפה במשרד.

פרסומת

ומה לגבי מי שהייתה אמורה להיות כוכב האירוע - עוגיית שוקולד צ'יפס קלאסית במרקם רך? מסתמן שלפחות במקרה של עוגיות תעשייתיות, השילוב בין שוקולד צ'יפס לרוך הוא, איך לומר, פחות נכון. התחושה הייתה של עוגיות שלא נאפו עד הסוף, קצת כמו בצק עוגיות, וזה ממש לא מה שאנחנו מחפשים בעוגיות השוקולד צ'יפס שלנו. עוגייה מבאסת שלא מגיעה לקרסוליים של אחותה הגדולה והמוצלחת, עוגית ה-37 אחוז הנהדרת והוותיקה.

בשורה התחתונה: אם אתם בעניין של עוגייה רכה וכיפית, לכו עם פירות היער והשוקולד הלבן. אם אתם רוצים עוגיית שוקולד צ'יפס, מוטב לכם שתישארו עם המוצר המקורי.