mako
פרסומת

טעמנו את נוטלה בוטנים החדשה. היה וואו

בארץ עדיין אי אפשר להשיג את נוטלת הבוטנים החדשה, אבל לא הבדלי יבשות יפרידו בינינו לבין המתוק הכי מדובר בארץ (ואולי בעולם). אז כן, הצלחנו לשים יד על צנצנת של הממרח החדש, ואלה המסקנות

יעל קצב
פורסם: | עודכן:
הקישור הועתק

אחרי עשרות שנים שבהן נוטלה נשארה נאמנה לטעם הקלאסי שלה, שוקולד עם אגוזי לוז, ממש לאחרונה הודיעו בפררו על השקת גרסה חדשה: Nutella Peanut - ממרח שמשלב בין שוקולד לבוטנים. מדובר במהלך לא שגרתי עבור נוטלה, שממעטת מאוד לסטות מהמתכון המקורי שלה, מה שהופך את ההשקה הזו למסקרנת במיוחד.

בארץ עדיין אי אפשר להשיג את נוטלת הבוטנים החדשה, אבל לא הבדלי יבשות יפרידו בינינו לבין המתוק הכי מדובר בארץ (ואולי בעולם) – וכך קרה שבעזרת הרבה כוח רצון ויצר זללני בריא, הצלחנו לשים יד על צנצנת של הממרח החדש.

נוטלה בוטנים החדשה
נוטלה בוטנים החדשה | צילום: יעל קצב, mako

כבר בהתחלה ברור שלא מדובר בנוטלה שאנחנו מכירים. המרקם נראה חלק וקליל יותר, והריח חושף נוכחות דומיננטית של בוטנים. גם בטעם, הבוטנים הם אלה שמובילים את החוויה, ורק לאחר מכן מגיע השוקולד. מה שכן, בניגוד לדביקות בחך שמאפיינת לעיתים חמאת בוטנים, כאן מתקבלת תחושה נעימה, חלקה וזורמת, בלי שום אלמנט שמתנקש בחלל הפה. הכל נעים נעים, וטעים טעים.

נוטלה בוטנים החדשה. התינשאי לנו?
נוטלה בוטנים החדשה. התינשאי לנו? | צילום: דנה בר-אל שוורץ, mako

מכיוון שהשילוב של שוקולד ובוטנים לקח אותנו אוטומטית לחטיף ה-Reese’s האהוב, ניסינו להשוות בין השניים. הנוטלה החדשה, כך גילינו, מציגה גישה עדינה ואלגנטית יותר, אבל זה לא בהכרח לטובתה. משהו בנו היה רוצה למצוא בה מליחות עזה יותר, שתוסיף עומק ועניין. אבל חלילה שלא יישמע כאילו אנחנו מתלוננים – הנוטלה החדשה מעולה, לטעמנו מוצלחת בהרבה מהמקורית, וכנראה תתפוס חזק מאוד בארץ. עכשיו רק צריך לחכות שזה יקרה.