מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.
במילוי ריבה, בציפוי שוקולד, בניחוח אלכוהול, עם פרי טרי או בתוספת קצפת? שפע הסופגניות על המדפים יכול לבלבל, אפילו אותנו. אז טעמנו את כולן וחזרנו עם המומלצות שבהחלט כדאי לכם לרכוש
מרובסופגניותלא רואים את היער. כמות המילויים, הציפויים, ההתחכמויות והטוויסטים רק עולה ועולה, ומשנה לשנה נדמה שהייצרנים עושים הכל כדי להמציא את הגלגל מחדש. כדי שלא תצטרכו לטרוח ולהספיג את עצמכם בכל שפע השומן הזה, עשינו את זה בשבילכם. להלן עשר הסופגניות הכי טעימות ומומלצות בשוק, ושימו לב - הן לא בהכרח היקרות ביותר.
סופגנייה במילוי קרם לוטוס | 8 שקלים, להשיג בלחם יין, דרך החורש 4, קריית סביונים, יהוד
סופגניית לוטוס של לחם יין|צילום: אנטולי מיכאלו
סופגנייה מצופה וממולאת בשוקולד | מ-2.90 שקלים, להשיג במאפיית בונז'ור, קינג ג'ורג' 41 תל אביב, בנקודות המאפה של רשת מגה וברשתות הפרטיות
סופגניית שוקולד של בונז'ור|צילום: סנת רוט לבונז'ור, mako אוכל
סופגנייה במילוי קצפת וקרם אנגלז בתוספת תותים וקיווי | 10 שקלים, להשיג בקפה ממבו, צומת יקנעם או בממבו קונדיטוריה, מתחם BIG יקנעם