אוכל
אוכל טוב
בשיתוף לורפק

הכל מתחיל ברוטב בשמל: 3 מתכונים לשבועות

כשמדברים עם אבי ביטון על ההכנות שלו לשבועות, לא עובר רגע ורוטב הבשמל עולה בשיחה. אחרי הכל זה הגיוני - מרגע שיש לכם סיר בשמל מוכן, הדרך להמון מנות חלביות ומעולות עם טעם חמאה נהדר כבר סלולה לפניכם. רוצים דוגמה? הנה 3, וזו רק ההתחלה

אבי ביטון | אוכל טוב | פורסם 15/05/18 08:57 
מאפה פילו פטריות - מוכן (צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב)
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב