מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

10 עובדות על סכיני ארקוס

מה מקור השם ארקוס, באיזו מדינה מיוצרות הסכינים וגם כמה טיפים לשימוש ושימור סכינים; לחתוך ולשמור

תוכן שיווקי בשיתוף ארקוס
פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק
אין תמונה
הכל התחיל בבית המלאכה של משפחת ארקוס בספרד


1.ייצור סכיני ארקוס החל בשנת 1745 בבית המלאכה של משפחת ארקוס בספרד, שם הן מיוצרות עד היום.

2.ב-2011 נמצאו בחפירות ארכיאולוגיות מספריים עליהן מוטבעת השנה 1745 ושם המשפחה. הן מוצגות במוזיאון במדריד.

3.כל סכין שיוצאת מהמפעל של משפחת ארקוס, עוברת בדיקת איכות ידנית.

4.בניגוד לסכינים המגיעות מייצור המוני בסין, מציפות את השוק הישראלי ומטעות את הצרכנים, ארקוס הוא המותג המקורי.

5.אורך חיי הלהב של סכיני ארקוס ארוך במיוחד.

6.המתכת הייחודית לסכיני ארקוס קלה להשחזה ומגנה על הסכין משבירה.

7.לאחרונה השיקה ארקוס את סכין השף הייחודית “ליידי ארקוס" המתאימה באופן מושלם לכף היד הנשית.

8.בשנת 2010 פיתחה ארקוס מתכת בלעדית בשם Nitrum, המיוצרת בתהליך ירוק השומר על איכות הסביבה. מתכת ייחודית זו משדרגת את הסכינים ברמת החדות, אורך חיי הלהב ועמידותו בפני קורוזיה.

לה מנצ'יה, ספרד
לה למנצ'יה בספרד. מקום ייצור הסכינים|צילום: אימג'בנק / Thinkstock

9.ארקוס הינה הסכין המבוקשת והמוערכת ביותר בקרב הלקוחות הישראליים, על פי סקר דעת קהל שבוצע ע"י מכון מדגם 2012.

10.וכמה טיפים לסיום: יש לשטוף את הסכין במים ולנגב מיד, מומלץ לחתוך תמיד על לוח חיתוך מעץ או מפלסטיק, עדיף לאחסן את הסכין על מגנט תלייה או במתקן ייעודי, לא מומלץ לפתוח עם הסכין קופסאות שימורים, לחתוך בשר קפוא או עצמות.

מצאתם טעות לשון?