רכיבים:

  • 1 אצבע BAKEIT שוקולד
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2/3 כוס מים
  • 3/4 כוס קמח תופח

    לגנאש שוקולד לציפוי עוגה:
  • 1 אצבע BAKEIT שוקולד
  • 6-8 כפות מים
  • 4 כפות סוכר 
עוגה בחושה - בייקאיט (צילום: Black Box media )
צילום: Black Box media

אופן הכנה:

מחממים את התנור ל-180 מעלות (טורבו).

  1. מוציאים אצבע BAKEIT שוקולד לקערה גדולה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מוסיפים ביצים, סוכר ומים וטורפים במטרפה עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מוסיפים קמח וממשיכים לטרוף עד שמתקבלת בלילה חלקה.
  4. מוזגים את המסה לתבנית אינגליש קייק ולאפות כ – 20-30 דקות.
  5. העוגה מוכנה כאשר קיסם יוצא עם מעט פירורים.

גנאש שוקולד לציפוי עוגה:

  1. מוציאים אצבע BAKEIT שוקולד לקערה וממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה מלאה.
  2. מוסיפים מים וסוכר ומערבבים.
  3. יוצקים על העוגה לאחר שהתקררה.