עלי גפן, קסדייה וסלט: מנה מושלמת לכל יום בשבוע
מראשון עד חמישי, גם השבוע דאגנו לתפריט מפנק, עשיר ומקורי שישדרג את ארוחות הערב שלכם. איך מכינים מאפינס מלוחים מושלמים ואיזה תיבול הולך עם הבטטה? כל המתכונים, שלב אחר שלב


יום ראשון: מאפינס עגבניות וגבינות עזים
מנה קלילה וטעימה, של מאפינס בגרסה מלוחה, עם עגבניות, גיבנות עזים ואפילו קמח חומוס שיוסיף להם טעים עשיר ומיוחד. ארוחת ערב מקורית לפתיחת השבוע.

יום שני: סלט פסטה וגבינה צפתית
סלט עשיר, צבעוני ובעיקר בריא, עם תיבול מושלם שמקבל חיזוק של גבינה צפתית עדינה. עשרים דקות עבודה, ויש לכם מנה נהדרת לארוחת ערב יפה ומזינה.

יום שלישי: פשטידת פסטה וברוקולי
פשטידת פסטה היא לא שיא הבריאות, בואו נודה, אבל ברגע שמוסיפים לה ברוקולי וגבינות לא מאוד כבדות, היא כבר הופכת למשהו שאפשר לתת לילדים שלכם בלב שלם לארוחת ערב

יום רביעי: עלי גפן
מנה משגעת של עלי גפן ממולאים אורז עם הפתעות בצורת צנוברים ואוכמניות, שמוגשים לצד יוגורט מרענן. מצריך קצת עבודה - אבל אפשר לגייס את הילדים ולגלגל ביחד. ההשקעה משתלמת.

יום חמישי: קסדייה בטטה וגבינות
פותחים את סוף השבוע באווירה דרום אמריקאית עם שדרוג היסטרי לטוסט הגבינה הכי מפנק שתכינו - שתי טורטיות פריכות וביניהן פירה בטטות מתובל וחרפרף, גבינה צהובה וגבינת פטה. מושלם.