סלט פתיתים משודרג עם בטטה ופטה (צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב)
צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב


יום ראשון: סלט פתיתים משודרג עם בטטה ופטה

את הסלט הזה עושים בכלל מאורזו - הפתיתים של האיטלקים. מדובר בפתיתי פסטה עדינים וטעימים שמשתלבים מצוין בסלט צבעוני וטעים עם בטטות צלויות, קונפי שום וגבינת פטה.  

>> למתכון המלא: סלט פתיתים משודרג עם בטטה ופטה

פסטה ברוטב עגבניות וחצילים  (צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב)
צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב

יום שני: פסטה ברוטב עגבניות וחצילים 

פסטה ברוטב מושלם של חצילים ועגבניות, גם מנה סופר קלה להכנה, גם תחוסל במהירות שיא. אם יש לכם יין נחמד בבית - אפשר לעשות ערב איטלקי של ממש 

>> למתכון המלא: פסטה ברוטב חצילים ועגבניות 

סלט עדשים שחורות ובולגריות ברוטב יוגורט (צילום: עידית נרקיס כ"ץ, אוכל טוב)
סלט עדשים שחורות ובולגרית | צילום: עידית נרקיס כ"ץ, אוכל טוב

יום שלישי: סלט עדשים שחורות ובולגרית ברוטב יוגורט

לא תאמינו כמה בריא, טעים וממלא הסלט הזה - עם רוטב יוגורט עזים ושום מהיר, הסלט הזה הוא יכול להיות בפני עצמו ארוחת ערב קלה, או כמנה ראשונה לארוחה רצינית יותר. 

>> למתכון המלא: סלט עדשים שחורות ובולגריות ברוטב יוגורט

סלט חם של ארטישוק ירושלמי וגבינת עזים  (צילום: אוכל טוב)
צילום: אוכל טוב

יום רביעי: סלט חם של ארטישוק ירושלמי וגבינת עזים 

סלט משודרג עם בזיליקום, אורוגולה, אפונה וארטישוק ירושלמי מוקפץ עם מגוון פטריות ומוגש עם קרם גבינת עזים. מנה מקורית וממש טעימה שמכינים בעשר דקות. 

>> למתכון המלא: סלט חם של ארטישוק וגבינת עזים 

אמפנדס גבינות  (צילום: gabrieldome, Istock)
צילום: gabrieldome, Istock

יום חמישי: אמפנדס גבינות 

אמפנס ארגנטינאיים אוריגינל מקבלים טאץ' ים תיכוני כשהם מתמלאים בגבינות ישראליות טעימות טעימות. מנה כיפית וחטיפית שקל להכין ותענוג לאכול.

>> למתכון המלא: אמפנדס גבינות

>> לעוד מתכונים