mako
פרסומת

מה נאכל השבוע? ארוחת ערב לכל יום

סלט פסטה מרענן, עוגיות מלוחות שכיף להכין, קיש סלק צבעוני וחגיגי, קציצות שיפתיעו את כולם ואפילו ערב פיצה: סידרנו אתכם עם חמש מנות מנצחות מראשון עד חמישי

mako אוכל
פורסם:
קציצות טופו ובורגול
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
הקישור הועתק
עוגיות גבינת עזים מלוחות
עוגיות גבינת עזים מלוחות | צילום: mako אוכל

יום ראשון: עוגיות גבינת עזים מלוחות 

פותחים את השבוע בכיף עם מתכון שגם ילדים אוהבים להכין: עוגיות מלוחות של גבינת עיזים עם תיבול עדין של עירית ופלפל. נשנוש קליל וטעים, והכי כיף - אפשר לחתוך את העוגיות באיזה צורה שרק רוצים. 

סלט פסטה
סלט פסטה | צילום: mako אוכל

יום שני: סלט פסטה עם פלפלים קלויים 

סלט מפנק, צבעוני ועשיר שהוא גם הכי קל להכנה? מתאים לנו! לוקחים פסטה, פלפלים קלויים, גבינת פטה, שום ופטרוזיליה, והנה קיבלתם מנה קיצית, מרעננת וסופר טעימה.  

פיצה טורטייה עם תרד ובצל
פיצה טורטייה עם תרד ובצל | צילום: mako אוכל

יום שלישי: פיצה טורטייה עם בצל, תרד וגבינות 

קודם כל, ערב פיצה זה תמיד כיף. וכשמדובר בגרסה הביתית עם בצק דק דק, מוצרלה, פטה, תוספת ירוקה ומרעננת של תרד ואפילו רוטב עגבניות קליל בצד - אז הרווחנו כאן גם ארוחה קלה להכנה, טעימה ומזינה. 

קציצות בורגול וטופו
קציצות בורגול וטופו | צילום: mako אוכל

יום רביעי: קציצות טופו ובורגול 

קציצות בדרך כלל שייכות למחלקת ארוחות הצהריים, אבל הקציצות הצמחוניות האלו אהובות עלינו במיוחד דווקא בגלל הקלילות שלהן. עם בורגול, טופו ונענע שמרעננת את כל העסק מדובר בארוחת ערב מזינה שתחטף מהצלחת. 

קיש סלק ופטה
קיש סלק ופטה | צילום: mako אוכל

יום חמישי: קיש סלק וגבינת פטה 

אם אתם מאוהבי הסלק - מצפה לכם פתיחה משמחת במיוחד לסוף השבוע: הסלק משתלב נהדר עם גבינת פטה וגבעולי תימין, והתוצאה היא ארוחה טעימה, מקורית ואפילו קצת חגיגית לסגור איתה את השבוע.