mako
פרסומת

סיי וואט?! הראפ של מרתה סטיוארט

עזבו את הסנט מוריץ והאקונומיקה, סודה לשתייה זה ה-דבר לניקוי הבית - תקשיבו למרתה ולראפ הדודתי שלה. וגם: הפסטה שלא צריכה מים רותחים, שטיפת כלים של תותחים ואנשים שמעולם לא טעמו נוטלה. כל חדשות האוכל שפספסתם השבוע

עידית נרקיס כ"ץ
mako אוכל
פורסם:
מרתה סטיוארט
מרתה סטיוארט|צילום: אימג'בנק / Gettyimages, getty images
הקישור הועתק

סודה לשתייה זו ממש לא סטייה, מנקה הכל הכל כמו עוזרת צרפתייה

נו, וכברעשיתם את החידון וגיליתם איזה מרתה אתם? אני יצאתי מרתה הדוגמנית, מה שבלתי הגיוני בעליל, כי לחלוטין הייתי צריכה לצאת מרתה מהכלא. עדכנו בתגובות מה יצא לכם.

אין תמונה
בקרוב תהיה שלי גם ב-11:10, 16:35 ואף מאוחר יותר

כל מה ששמעתי זה אג מק'מאפין כל היום

השנה האחרונה לא הייתה מדהימה למקדונלד'ס, מאבק העובדים נגד שכרם מכה גלים, המכירות ירדו כך גם הרווח הנקי והאהדה הכללית למותג ירדה באופן דרסטי. בעקבות זה,החליטו ברשת לעשות כמה צעדיםשאמורים לעזור: ליין בגדים חדש בשוודיה (עליו סיפרתי בשבוע שעבר), פתיחת סניף דגל בגרמניה עם מלצרים והזמנה לשולחן (לא לקיחת האוכל בדלפק) והכי חשוב – מכירת ארוחת בוקר במהלך כל היום. בערך. עד עכשיו, ארוחת הבוקר של מקדונלד'ס, הכוללת אתהאג מק'מאפיןוההאש בראונס האהובים, נמכרה עד 10:30 בלבד, בטענה שמשטחי הטיגון במסעדות אינם גדולים מספיק להכיל גם את ארוחת הבוקר וגם את ההמבורגרים. אבל הביקוש גבר על הכל והרשת התחילה לבחון מכירה של ארוחת הבוקר במשך כל היום. הפיילוט ייערך בסן דייגו, ארה"ב ואם יצליח, יתרחב גם לשאר ארצות הברית ומשם אולי לסניפים בכל העולם.

פסטה ב-10 דקות, ליטרלי

פרסומת

אוקיי, זה גאוני. בגדול, פסטה זו לא כזאת מנה מהירה כפי שמנסים לשווק אותה. צריך להרתיח מים, מה שלוקח לנצח (וגם החלופה של למלא לפחות 2 קומקומים לא נורא מהירה), לבשל את הפסטה, לערבב מדי פעם, לסנן ולזרוק לרוטב. חברת הפסטה האיטלקית ברילה המציאה פסטה חדשה בשם פרונטו (שם מוצלח, כי באיטלקית Pronto זה גם מוכן וגם מהיר), שלא דורשת לא מים רותחים ולא סינון. פשוט מכסים את הפסטה במחבת גדולה ב-3 כוסות מים, מדליקים את האש ומבשלים 10 דקות. הפסטה סופגת את המים תוך כדי החימום, מה שחוסך גם את הסינון. את הרוטב יוצקים ישר לתוך המחבת, מה שמתכתב גם עםהטרנד האחרון של בישול הפסטה והרוטב בסיר אחד, בו זמנית. מי ידע שאומה כל כך מקובעת כמו איטליה יכולה להמציא משהו חדש בתחום הפסטה.

השמנתי רק מהטריילר

אומר זאת כך: הסדרה החדשה של נטפליקס, Cef's Table, נראית מדהים. דיוויד גלב, היוצר של הסרט הדוקומנטרי חלומות הסושי של ג'ירו, יצא למסע אחרי שישה מהשפים הטובים בעולם, ביניהם מאסימו בוטורה, מגנוס נילסן ודן ברבר. קצת כמו Mind of a chef למי שמכיר, רק עם קצת פחות ברברת. אגב, הכנתי פעם מתכון לעוגת שקדים ולימון של מגנוס נילסן, יצא גרוע ברמות ורק על זה לא מגיע לו כוכב מישלן.

פרסומת

ועוד יותר קטנים

צפו, צפו שוב ותפנימו אתטכניקת שטיפת הכלים הזאת. אם הצלחתם, הפסח הזה הולך להיות קטן עליכם.

היה על זה קצת דיבור בתחילת השבוע, אבל בכל זאת: גרופון הציעו אריזת פלסטיק לבננה בודדת.האינטרנט ראה משהו *ממש* אחר, וגרופון למרבה ההפתעה, שיתפה פעולה. שימו לב לתגובות.

לפעמים הייתי רוצה שתהיה לי את היכולת והאפקטיביות שלהומר סימפסון לחסל כמה חטיפיםבמקביל תוך כדי צפייה בטלוויזיה.

לפעמים לא ברור לי מה נסגר עם העולם –האנשים בסרטון המצורף מעולם לא טעמו נוטלה. אני חוזרת, מעולם לא טעמו נוטלה. מישהו דאג לתקן את זה. אגב, הבחור שזה לא היה לו טעים צריך להתפטר מהאנושות.

אידיוטיזם ברמה גבוהה: טמבל אחד משגר מעדני חלב מגובה של כמה קומות. טמבל אחר מנסה לתפוס אותם עם הפה שלו. האחרים מצלמים.

חוק עיצובי:כל זבל שתמתגו בצורה נכונהאו ארטיזנלית יוכל להיראות כמו מיליון דולר, גם טווינקיז ובשר מיובש.

חטיפי סרירצ'ה, פתיתי סרירצ'ה, קטשופ סרירצ'ה,הכל סרירצ'ה!

מצאתם טעות לשון?