mako
פרסומת

מתכון: כבדי עוף ביין אדום על פירה מזלג

מה קורה כשמשלבים כבד עוף טוב, יין אדום משובח ופירה בטטה? מקבלים מנה של מסעדה, שאפשר להכין בקלות גם בבית. בתיאבון!

קשת 12
פורסם:
כבדי עוף ביין אדום על פירה מזלג
כבדי עוף ביין אדום על פירה מזלג
הקישור הועתק

המרכיבים:

500 גרם כבדי עוף נקיים

4 כפות שמן קנולה

חצי כוס יין אדום

4 ענפי תימין

חצי כוס סילאן

מלח

פלפל שחור

לפירה:

2 בטטות, קלופות ופרוסות בעובי סנטימטר

מעט שמן זית

מלח

פלפל שחור

מעט סוכר

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הבטטות במים רותחים עם מעט מלח כ-15 דקות.

2. בינתיים צורבים במחבת רחבה את הכבדים בשמן קנולה כ-3 דקות. מוסיפים את היין, התימין והסילאן ומצמצמים כ-4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.

3. מסננים את הבטטה, מייבשים היטב ומעבירים לצלחת הגשה. מועכים במזלג ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל ומעט סוכר.

יוצקים מעל את הכבדים ורוטב היין.