המרכיבים:

4 כרעיים, חצויות

2 פקעות שומר

2 קולרבי

מלח

פלפל גרוס

4 כפות שמן זית

3 שיני שום, פרוסות

6 עלי מרווה

בצל סגול, פרוס

פלפל ירוק, פרוס

כף גרגירי שומר

2 וחצי כוסות מיץ תפוזים וקליפת תפוז מגוררת

3 כפות סוכר חום

3 כפות חומץ בלסמי

צ'ילי אדום קצוץ

כוסברה קצוצה, להגשה

אופן ההכנה:

1. חותכים את השומר והקולרבי לחתיכות בגודל בינוני.

2.  ממליחים ומפלפלים את העוף ומטגנים בשמן עד שהוא שחום. מוציאים.

3. מטגנים את השום, המרווה, הבצל, הפלפל והשומר כ-3 דקות.

4. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים את כל שאר החומרים. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה בינונית כ-40 דקות.

5. מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים.