המרכיבים:

8 פרוסות לחם לבן

5 כפות שמן זית

1 בצל, חתוך לקוביות

חצי כפית כמון

מלח

חצי כפית פלפל שחור

לבשר:

חצי קילו בשר טחון

2 בצלים קצוצים

5 כפות שמן זית

מלח

פלפל שחור

חצי כפית ראס אל חנות

לסלט העגבניות:

3 עגבניות, קצוצות

צרור כוסברה, קצוץ

1 פלפל חריף, קצוץ

בצל לבן, קצוץ

רבע לימון, קצוץ עם הקליפה

שמן זית

מלח

אופן ההכנה:

1. מטגנים את הבצל במחבת עד הזהבה.

2. טוחנים את הלחם במעבד המזון לפירורים, מוסיפים למחבת ומתבלים בכמון, מלח ופלפל. מערבבים קלות ומניחים בצד.

3. הבשר: מזהיבים את הבצל במחבת. מוסיפים את הבשר, מתבלים במלח, פלפל וראס אל חנות ומטגנים כ-8 דקות.

4. הסלט: מערבבים את כל המרכיבים.

5. מגישים את הקוסקוס עם הבשר והסלט.