מתכונים לאירוח מלוח
שני סוגי קרקרים וכעכים מלוחים בטעמים - המאפים שיקפיצו לכם את האירוע, גם אם לא יהיה בו אפילו מתוק אחד
מרוב עוגות ומאפים, כמעט שכחנו שיש גם אנשים שאוהבים מלוח בעולם. וכשאנחנו אומרים מלוח אנחנו לא מתכוונים לבמבה או בייגלה חלילה, אלא לחטיפים קצת יותר, איך לומר, בסטייל. כמו עוגיות מלוחות או קרקרים ביתיים איכותיים.
מזמינים אורחים לשבת? הנה 3 מתכונים (אחד מהם לעצלנים קשים) שיהפכו את האירוח למושקע, נעים וטעים הרבה יותר. שלושתם מתוך "האוצר שלעל השולחן2009".
כעכים מלוחים בטעמים (ביסקוצ'וס)
גרסה ידידותית למנשנש לחטיף הסבתות הממכר, עם שיטת הכנה קלה יותר ושדרוג של הציפוי. מתכון של ניר דודק, מתוך כתבת מחווה למאכלים ירושלמיים ב"על השולחן".

מקלות קרקר, עשבי תיבול וקצח
קרקרים מבצק על בסיס חמאה, עם מקדם פריכות גבוה במיוחד וטעם חמאתי עשיר המזכיר עוגיות מלוחות. מתאימים לליווי שתייה חריפה. מתכון שלברי סייגמטאטי.

ולעצלנים: קרקר-פטנט טורטייה
טורטייה מכסיקנית הופכת בתוך דקות לקרקרים יפהפיים באינספור טעמים. מגישים עם מרק, סלט או שתייה חריפה, או כנשנוש בפני עצמו.
