ברילה, פסטה בווטה עם סלמון צרוב (צילום: דניאל לילה,  יחסי ציבור )
דג, צ'ילי, תפוחים - הכל במנה מפתיעה אחת | צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור
פסטה בווטה עם סלמון צרוב ותפוחים

לפתוח את הארוחה במשהו שונה. הדג כבר בפנים, הצ'ילי ייתן טוויסט חריף וכל פירות החג יציצו מהמהנה המפתיעה הזו. פרוסות התפוח יפלרטטו עם דבש התמרים ויחד יצרו לנו בפה חוויה.

מתכון: פסטה בווטה עם סלמון צרוב

ארטישוק באסקבש

לבבות ארטישוק מטוגנים ומוחמצים, קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים, על סלט מרענן עם פלפלים, חצילים ועשבי תיבול. מנה קלילה שרק תפתח לכולם את התיאבון.

אין תמונה
ארטישוק באסקבש

מתכון: ארטישוק באסקבש

סלט עגבניות עם רכז רימונים

סלט ירקות שמקורו בטורקיה, שלוקח את הזה המוכר למחוזות חדשים. המלפפון, העגבנייה והבצל זוכים כאן לחבר חדש בדמון הרימון הרענן, שיעורר לכם את החיך בין מנה למנה.

מתכון: סלט עגבניות עם רכז רימונים

קרוסטיני של קרם ארטישוק

מנת פתיחה מושקעת שתרגש את כל הסועדים. טוסטונים פריכים עם קרם ארטישוק ושום, שעליהם עגבנייה צלויה. פתיחה חגיגית לארוחת החג.

מתכון: קרוסטיני של קרם ארטישוק

אין תמונה
קרוסטיני של קרם ארטישוק ועגבניות קונפי

פאפה אלה פומדורו

מרק עגבניות איטלקי קלאסי לפי מתכון של השף מאיר דנון. המרק הסמיך מתובל בסלרי, שום ובזיליקום ומוגש עם מנה גדושה של גבינת פרמזן.

מתכון: פאפה אלה פומודורו

סלט בורגול חם

מנה ראשונה שתעשה לכם נעים בבטן ותרפד אותה קלות לפני המנות העיקריות. עם רימונים (בגלל המתיקות, ובעיקר כי זה ראש השנה), עשבי תיבול ציר עוף ושום מטוגן - מובטח לכם תענוג.

מתכון: סלט בורגול חם 

למתחם המתכונים לחג המלא