mako
פרסומת

לא צריך להיות מכשפה בשביל לעשות קסמים

אבל קלחת כבדה היא מצרך הכרחי ואולי גם כמה ירקות שורש, עוף, נתח בשר עסיסי, ולא יזיק גם קצת יין. שלל מתכוני קדירה מכשפים ואפילו קינוח קדירתי שיחממו לכם את השבת

פורסם:
אין תמונה
הקישור הועתק

השנה החורף החליט לבקר רק בשישי שבת, מה שקצת דופק את האפשרות לצאת לחיק הטבע ולהתפנן על השמש. נאלץ להסתפק לראות אותה במשך השבוע רק בדרך לעבודה. אבל בואו לא נהיה מרירים ונשתדל להסתכל על חצי הקדירה המלאה. לא רק שזה טוב לחקלאות ולמפלס המים, גם הכישורים הקולינריים שלנו יכולים לזכות להשחזה, שלא לדבר על ההרחבה המשמעותית שזוכה לה יכולת הבליסה. 

תבשיל קדירה
כל מה שהגוף שצריך בשביל להישאר חם | צילום: istockphoto, istockphoto

אין יפות יותר מהשבתות החורפיות לתבשילי קדירה עשירים וארוכי בישול, ואין מוצלחים יותר מבקרי שישי גשומים ואפורים לעבודה במטבח - קיצוץ ירקות בזמן שהתנור מתחמם, מכין את עצמו לקלוט סיר כבד, מלא ומדושן, של ירקות שורש ובשר, למשל, ששעות ארוכות בחום משחררות מהם את כל הטוב שהטבע אצר בהם והופכות אותן לשמשות קטנות שיחממו אותנו כל עוד בחוץ סוער. 

ההתפייטות הזאת עשתה לכם חשק? אז קבלו מתכונים של מקצוענים לשישיית קדירות מופלאות:

 

 

 

 

 

 

אוכל: פוייקה פונדו שוקולד1
ככה, אגב, נראה שוקונגו, אם עדיין לא השתכנעתם | וידאו WMV: עדי רם, mako