מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.
תענוג צרוף של שוקולד ושוקולד, עם קצת קקאו לציפוי. טוב, אם אתם ממש מתעקשים יש פה גם שמנת, אבל באמת שזה לא העיקר. כדורים קטנים של גן עדן נמצאים במרחק נגיעה, לא תכינו?
עוד מתכון לקינוח קלאסי שהופך מתאים לחג הבא עלינו לטובה בעזרת הרימון. רוטב הרימונים המתקתק מחליף במתכון הזה את הסירופ הקלאסי, לקינוח שיהיה סיום קליל לארוחה.
הקינוח של השף מאיר דנון דורש לא מעט עבודה, אבל התוצאה תהמם את כל הנוכחים. חומר גלם לא שגרתי לקינוח ומילוי פירותי והמתובל שיוצר חגיגה בפה. לקינוח, קיבלנו בקינוח הזה רוטב תפוזים מצומצם, שהופך את המנה לחגיגה אמיתית.
טעמו של החבוש, קרוב משפחתם של התפוח והאגס, משתלב מעולה עם גלידת וניל. על אחת כמה וכמה כשמצפים אותו בסירופ סוכר עם וניל וציפורן. תנסו, קריאות התענוג של האורחים - עלינו.