המנה של המדינה: המתכונים של חיפה
גיל חובב עורך את התחרות המסורתית בין המסעדה לתבשיל הביתי. נו, אז איך מכינים את המנה המנצחת של חיפה?
פורסם:


בפרק 9 ביקר גיל חובב בחיפה, ועקב אחרי הכנתן של שתי מנות המתחרות על תואר המנה של המדינה. נדיה, הבשלנית המדופלמת, הסכימה לתת לו את המתכון שלה לקישואים ועלי גפן ממולאים (בתנאי שלא יעביר אותו הלאה), ובמסעדת הבנרה הוא למד להכין צ'ורבה.
לסיום אסף גיל את כל הפירות היבשים שבנמצא, והכין עוגת פירות יבשים שלדעתו מביאה מזל טוב: 3-4 כוסות של פירות ואגוזים, קמח, סוכר וביצים – וזהו בעצם.
אה, ומי ניצח? נדיה והממולאים. מזל טוב.

מצאתם טעות לשון?