בניגוד לפסח ולראש השנה, ט"ו בשבט מעולם לא זכה למעמד קולינרי ראוי (בקושי חג הוא נחשב). כן, יש את הפירות היבשים והפיצוחים, וזה נחמד וטעים, באמת יופי של נשנוש - אבל חוץ מזה? גורנישט.

לחם שיבולת שועל (צילום: מאפיית לחמים)
קבלו טעימה: לחמניות שיבולת שועל | צילום: מאפיית לחמים

אז זהו, שהגיע הזמן להחליף כיוון. מאפיית לחמים החליטה לשנות את פני הט"ו בשבט שלנו ושלכם, והיא עושה את זה בהצלחה רבה - בעזרת שישה מתכוני איכות מיוחדים לחג. מוכנים?

>> למתכון: לחם שיבולת שועל וחמוציות

>> למתכון: לחם תאנים, תמרים ואגוזים

>> למתכון: כתר צימוקים

>> למתכון: בר גרנולה ופירות יבשים

>> למתכון: לחמניות מוזלי שוויצרי

>> למתכון: לחם מלא דגנים