מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

מאפיית לחמים מסדרת לכם את החג

קבלו 6 מתכונים לט"ו בשבט, אחד יותר משובח מהשני, שיהפכו לכם את החג לנקודת ציון קולינרית

ליה אור
mako
פורסם:
הקישור הועתק

בניגוד לפסח ולראש השנה, ט"ו בשבט מעולם לא זכה למעמד קולינרי ראוי (בקושי חג הוא נחשב). כן, יש את הפירות היבשים והפיצוחים, וזה נחמד וטעים, באמת יופי של נשנוש - אבל חוץ מזה? גורנישט.

לחם שיבולת שועל
קבלו טעימה: לחמניות שיבולת שועל|צילום: מאפיית לחמים

אז זהו, שהגיע הזמן להחליף כיוון. מאפיית לחמים החליטה לשנות את פני הט"ו בשבט שלנו ושלכם, והיא עושה את זה בהצלחה רבה - בעזרת שישה מתכוני איכות מיוחדים לחג. מוכנים?