אם הייתי אומרת לכם שהקינוח המושלם מסתתר לכם מתחת לאף כבר שנים, לא הייתם רוצים לדעת על זה? אז זהו, השבוע גיליתי שחייתי בחשכה, שכל מה שחשבתי שאני יודעת הוא שטות ושמה שיותר עמוק יותר מתוק. בעוד 150 מילה גם אתם תהיו שותפים לסוד הכי מתוק שיש.

קרמבו - תוצרת כחול לבן (צילום: חדשות 2)
מה אומרת לכם התמונה הבאה? | צילום: חדשות 2

איך הכל התחיל? לא תאמינו - דווקא בקבוצה של שומרי משקל. במקום שאמור להזהיר אותי מפני פיתויים ומתוקים למיניהם, דווקא שם נחשפה הבשורה על פי טובה המדריכה. אחרי הרצאה שלמה שבה ניסתה להרביץ בנו את תורת האיפוק והשליטה העצמית, היא נתנה דוגמה: "יש לי למשל מישהי בקבוצה אחרת, שמחכה כל ערב בסבלנות לרגע שבו היא תשים את הקרמבו שלה במיקרו". האוזניים שלי הזדקפו, מה זאת אומרת קרמבו במיקרו? מיד קטעתי אותה ושאלתי מה בדיוק קורה לקרמבו במיקרוגל. אנחות עונג נשמעו בקרב כל חברי הקבוצה מסביבי. "את לא יודעת מה קורה לו במיקרו? תנסי ותגלי", ענתה לי טובה בחיוך ממזרי, ומיד התעשתה: "אבל אני מרשה רק פעם אחת!".

עצרתי בדרך הביתה בסופר, קניתי קרמבואים וניגשתי למלאכה.

שלב 1 - שימו את הקרמבו בקערית או צלוחית והכניסו למיקרו.

שלב 2 - הפעילו את המיקרו ל-10 שניות (תלוי בעוצמת המיקרו, אם שלכם חלש זה יכול לקחת גם 20).

שלב 3 - עמדו מול המיקרוגל בהשתאות בזמן שהקרמבו מתנפח, מתרחב, עולה על גדותיו והופך לסופלה קרמבו! (אם אין לכם תאורה במיקרו הפסדתם את החלק האמנותי, אבל הטעם נשאר זהה)

שלב 4 - שלפו את יצירת הפאר מהמיקרו, קחו כפית ו... אין צורך להודות לי, שיהיה בכיף.

קרמבו אמיתי (צילום: Tami661, קולינריא)
וככה הם נראים כשמכינים אותם לבד | צילום: Tami661, קולינריא

שאלות נוקבות לסיום:

איך לא ידענו על זה עד עכשיו? ואיך אלה שידעו שתקו ולא שיתפו? ואיך מסתפקים רק באחד כזה כל ערב???

*** נו, ניסיתם? טקבקו לנו איך יצא!

>> אפשר גם להכין קרמבו לבד