מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

איך מכינים שוקולד בוטיק?

מנחם הורוביץ ביקר במפעלים פרטיים לייצור שוקולד בוטיק, ובירר איך בדיוק מכינים אותו וכמה יעלה לנו פרלין מתוק

הקישור הועתק

נהייתם צמאים למתוק? בקרו בסקצייתהקינוחים והממתקיםשלנו.

מצאתם טעות לשון?