אטריות שעועית עם ירקות (צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב)
נודלס עם ירקות. מהיר, קליל, טעים | צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב

זמן הכנה: 15 דקות
זמן הכנה כולל: 20 דקות
עלות: כ-25 שקלים

המרכיבים:
חבילת אטריות שעועית
1 פלפל אדום, חתוך לרצועות
2 גזרים, חתוכים לרצועות
ראש ברוקולי, חתוך קטן
2 קישואים, חתוכים לרצועות
סלסלת פטריות, חתוכות לפרוסות

לרוטב:
5 כפות שמן שומשום
5 כפות סויה
מעט מלח
חצי לימון סחוט
כף שומשום שחור לפיזור

אופן ההכנה:

1. מניחים את האטריות בקערה ויוצקים עליהן מים רותחים. משהים 7 דקות ומסננים. 

2. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה גדולה, מוסיפים מעליהם את הירקות, מערבבים ומפזרים שומשום מעל.

* המרכיבים באדיבות עדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> בשבוע שעבר הכנו עוף עם תפוחי אדמה
>> פאולין אופה: לזניית קרפ עם ריקוטה ותרד