הכי כיף זה כשיש זמן בבוקר לשקשוקה טובה. לשבת בכיף עם כוס קפה טובה, לטבול לחם טרי בתוך הביצה, להניח את המוצרלה החמה מעל ולתת ביס עסיסי. לא צריך יותר מזה כלום. השקשוקה הזאת כל כך פשוטה להכנה, שתצליחו להכין אותה לפני שכל בני הבית יתעוררו.

שקשוקה תרד ומוצרלה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
שקשוקה תרד ומוצרלה. הכי מהירה שיש | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
זמן הכנה: 10 דקות 
זמן כנה כולל: 15 דקות
עלות: כ-32 שקלים 

המרכיבים:
1 בצל גדול חתוך לפרוסות
כ-300-400 גרם תרד שטוף טרי (חופן גדול)
1 פלפל צ'ילי חתוך לאורכו ללא גרעינים
3 ביצים (תלוי בכמות האנשים)
1 כף עגבניות מיובשות (לא חובה)
1 כדור מוצרלה לחתוך לפרוסות
מלח ופלפל שחור 

אופן ההכנה

1. מטגנים את הבצל כ-5 דקות, או עד שהוא מזהיב. מוסיפים את התרד ומתבלים במעט מלח ופלפל.

2. מוסיפים את פלפל הצ'ילי ומערבבים מעט. שוברים את הביצים בעדינות מעל התרד. מפזרים מעל את העגבניות המיובשות, מניחים את המוצרלה ומפזרים מעט מלח מעל הביצים.

4. מבשלים על אש נמוכה עם מכסה סגור כ-3-5 דקות. אם רוצים שהביצים יהיו עשויות היטב - מוסיפים עוד 3 דקות לזמן הבישול. מגישים חם עם לחם טרי.

* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> בשבוע שעבר הכנו קציצות בשר וחצילים
>> פאד תאי וקארי ירוק עם עוף וחצילים - המתכונים של בית תאילנדי