אחד המתכונים הכי קלים שיש, וגם הכי נתון לגיוונים: פשוט זורקים לתוך שקית הקוקי עוף עם אילו תוספות שרוצים, קצת שמן וקצת תבלינים - ודוחפים לתנור. 45 דקות אחר כך יש לכם יופי של ארוחת ערב, שלא נעים לומר שלקחה רק עשר דקות של עבודה. אפשר להגיש עם תפוחי אדמה, כמו שכתוב במתכון, אבל גם עם אורז זה הולך יופי.

עוף בשקית קוקי - לפני (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
עוף בקוקי, לפני | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
עוף בשקית קוקי (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
עוף בקוקי - מוכן, עסיסי וטעים | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

עוף בקוקי עם תפוחי אדמה, שומר ותימין

זמן הכנה: 10 דקות
זמן הכנה כולל: 55 דקות
עלות: כ-57 שקלים

המצרכים:
10 שוקי עוף
2 בצלים סגולים, פרוסים דק
5 ענפי תימין
3 שיני שום, פרוסות גס
3 יחידות שומר, פרוס גס
3 כפות שמן זית
כפית כמון
מלח ופלפל שחור
5 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות
שקית קוקי

אופן ההכנה:

1. מכניסים את כל המצרכים לשקית הקוקי. סוגרים את השקית, מערבבים (בשקשוק) ומניחים על תבנית אפייה.

2. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ל-45 דקות.

3. מגישים עם תפוחי האדמה (או מעל אורז).

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> בשבוע שעבר הכנו מוקפץ מעולה
>> והנה מדור קיצי ופשוט של עוף בלימון