ארוחה בחצי שעה: סלמון אפוי מהיר
דרך מצוינת לשלב דגים בתפריט השבועי מבלי לעשות עניין ובלאגן שלם: 8 דקות של עבודה ועוד כרבע שעה בתנור ויש לכם סלמון אפוי ועסיסי עם ציפוי ירוק ומרענן

מכל המוני הגרסאות שיש לסלמון בתנור, יש לנו הרגשה שדווקא את זאת תרצו לאמץ.

זמן הכנה: 8 דקות
זמן הכנה כולל: 28 דקות
עלות: כ-48 שקלים
המרכיבים:
500 גרם פילהסלמון
5 שיני שום, קלופות
חופן עלי נענע
חופן פטרוזיליה
50 גרם פיסטוק קלוף (לא חובה)
1/4 כוס שמן זית
גרידה מלימון שלם
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. מכניסים למעבד מזון את שיני השום, נענע, פטרוזיליה, פיסטוקים ושמן זית. מפעילים במהירות גבוהה כ-2 דקות, עד שמתקבלת תערובת חלקה. מוסיפים לתערובת את גרידת הלימון, המלח והפלפל, ומערבבים.
2. מניחים את הדג בתבנית חסינת חום ומעסים אותו היטב בתערובת עשבי התיבול.
3. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 15-20 דקות.
* המצרכים באדיבותעדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!