שוקי עוף בצ'ילי ואננס (צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב)
שוקי עוף ואננס בתנור. שגר ושכח | צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב

זמן הכנה: 8 דקות
זמן הכנה כולל: 60 דקות
עלות: כ-45 שקלים

המרכיבים:
10 שוקי עוף
350 גרם חתיכות אננס משומר
כפית צ'ילי גרוס
3 כפות דבש (או סילאן)
מלח
פלפל שחור
10 תפוחי אדמה קטנים (לא חובה לקלף, אבל חשוב לשטוף חשוב)
שמן זית

אופן ההכנה:

1. מניחים את כל המצרכים (למעט שמן הזית) בתבנית חסינת חום. מערבבים היטב ומזליפים מעט שמן זית מעל. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום.

2. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 40 דקות. אחרי הזמן הזה מסירים את הנייר ומזהיבים כ-10 דקות נוספות.

כדאי להגיש עם אורז לבן ליד. 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כמה קלוריות יש במופלטה?