שוקי עוף ואננס בתנור
אין ספק שזה מסוג המתכונים האהובים עלינו: מעט מצרכים, תבנית אפייה ויאללה לתנור. 8 דקות של עבודה לכל היותר, 50 דקות של אפייה ויש לכם אחלה של ארוחה
mako אוכל
פורסם:

הקישור הועתק

זמן הכנה: 8 דקות
זמן הכנה כולל: 60 דקות
עלות: כ-45 שקלים
המרכיבים:
10שוקי עוף
350 גרם חתיכותאננסמשומר
כפית צ'ילי גרוס
3 כפות דבש (או סילאן)
מלח
פלפל שחור
10 תפוחי אדמה קטנים (לא חובה לקלף, אבל חשוב לשטוף חשוב)
שמן זית
אופן ההכנה:
1. מניחים את כל המצרכים (למעט שמן הזית) בתבנית חסינת חום. מערבבים היטב ומזליפים מעט שמן זית מעל. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום.
2. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 40 דקות. אחרי הזמן הזה מסירים את הנייר ומזהיבים כ-10 דקות נוספות.
כדאי להגיש עם אורז לבן ליד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!