כל מי שמכיר אותי, אפילו קצת, יודע כמה אני אוהבת שוקולד - ואתם כבר מכירים אותי די הרבה. אז העוגה הזאת היא ממש שוקולדית, אבל היא גם חמה ונוזלית, וזה מה שעושה אותה כל כך ממכרת. הפלוס הנוסף הוא שמדובר במתכון ממש ממש פשוט, כך שאין לכם תירוצים. תקנו או תכינו גלידה, ויאללה.

עוגת שוקולד חמה (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
עוגת שוקולד חמה של אביבה. רואים את הלב הנוזלי? | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

המצרכים (ל-7 מנות):
210 גרם חמאה
210 גרם שוקולד מריר באיכות טובה
7 ביצים
250 גרם סוכר (1/4 -1 כוסות)
120 גרם קמח (1 כוס של 200 מ"ל)
5 כפות קקאו

אופן ההכנה:

1. ממיסים את החמאה עם השוקולד בבן מארי (סיר על סיר עם מים חמים).

2. מצננים מעט, מוסיפים את הביצים והסוכר, ומקציפים בעזרת מיקסר.

3. מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.

4. מעבירים לתבניות אישיות בקוטר 7 ס"מ וגובה 4-5 ס"מ משומנות מעט.

5. אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש ל-210 מעלות. מגישים חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> בשבוע שעבר התפנקנו עם פאי משמשים לא מהעולם הזה
>> חם לכם? תכינו ארטיקים!