מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

אחת ולתמיד: איך בוחרים חציל?

סגול, מבריק, מתוח וקל? תתפלאו לגלות שהיום יש כל מיני חצילים מזנים שונים וההמלצות לבחירת החציל השווה ביותר השתנו בהתאם. מאיר אדוני עם כל הטיפים שכדאי לשים לב אליהם לפני שאתם לוקחים את החציל אליכם למטבח

מאיר אדוני
makoמועצת הצמחים
פורסם:
הקישור הועתק
מצאתם טעות לשון?