אוכל
אוכל טוב

מחשבות על פיצה (וגם מתכונים)

מה הקשר בין פיצה נפוליטנית לפיצה טעם פלסטיק מהקיוסק בבית הספר היסודי, ומה הקשר של שתיהן למלכה מרגריטה ולתוספות כמו בשר או אננס? מיכל לויט יצאה לחפש את המקור של אוכל הרחוב הנפוץ והאהוב בעולם, וגילתה שלמשולש כבר מזמן יש חיים משל עצמו ושאותנטיות זה מקסימום תוספת, כמו אנשובי ופטריות. אה, ויש גם מתכונים ביתיים לערב פיצה מהחלומות

מיכל לויט | אוכל טוב | פורסם 26/01/17 15:16 
פיצות ביתיות (צילום: מיכל לויט, אוכל טוב)
מזהירים מראש: בסיום הקריאה ממש יבוא לכם פיצה. אל דאגה, יש מתכון | צילום: מיכל לויט, אוכל טוב