אוכל
אוכל טוב

לוקח את הזמן

פעם לחם הכיל מים, קמח ומלח, היום לחם יכול להכיל קרוב ל-40 מרכיבים שלא מצליחים להחליף את מה שהבצק צריך באמת: זמן. מיכל לויט הצטרפה למאפיית לחם איטלקית שאופה לפי מתכון בן 100 שנים לפחות, וגם הכינה בעצמה לחם בתהליך שדורש עשרה ימים (ועוד שלושה לאפייה). כן, עשרה. למה? אתם ממהרים?

מיכל לויט | אוכל טוב | פורסם 07/10/16 07:28 
הלחם שלי ושל סטפן (צילום: מיכל לויט, אוכל טוב)
הלחם שלנו. המרכיב הכי חשוב במתכון הוא זמן | צילום: מיכל לויט, אוכל טוב